Skip to main content

Holdleder information

Holdlederinformation - sådan kommer du og dit hold godt fra start

Her har vi forsøgt at samle de vigtigste informationer omkring holdleder opgaven.

Holdlederopgaven er den vigtigste i juniorarbejdet i Mølleåen! - Juniorernes deltagelse i et juniorhold i en af DGU's juniorturneringen er nemlig erfaringsmæssigt fundamentet for deres golfudvikling – det er særligt her de får nære venner i golfklubben og der er her deres golfspil bliver sat på prøve og deraf udviklet.

Men uden frivilige holdledere er der ingen juniorhold så holdlederne er meget værdsat i Mølleåens Golfklub og af de juniorer spiller på holdet!

Der er to DGU holdturneringer

  1. DGU Juniorholdturneringen
  2. Minitouren i DGU Distrikt 4

Turneringsbetingelser for juniorholdturneringen kan ses ved at klikke på turneringerne

Tilmeldningen og holdsammensætningen sker i Jan /feb på baggrund af spørgesskemaet, som udsendes i januar, omkring om de ønsker man har for at på juniorhold det pågældende år. Det tilstræbes der minimum er 4 spillere på et hold (3 spillere i hver match).

Det er desværre ikke ualmindeligt, at ikke alle kan komme på hold - det skyldes bl.a. at der er masse alders og golfhandicap regler for de forskellige rækker og så skal der minimum være 3 spillere og en holdleder og det er desværre ikke altid tilfældet. Vi prøver så at få de spille der ikke kommer på hold ud i nogle andre DGU turneringer.

Dernæst sammensætter DGU puljerne og Mølleåen får så besked når det er sket. Holdlederne informeres om, hvem der er på deres hold og de får et link til deres holds pulje hvor også turneringensplanen for holdet fremgår.

Opgaver før turneringsstart

Opgaver ved hjemmekamp

Opgaver i turnering