Skip to main content

Mølleåens Par-turnering

Velkommen til sæson 2024 i Parturneringen
Her finder du information omkring Parturneringen i Mølleåen. Her er også beskrevet, hvordan I tilmelder jer til vores turneringer samt hvilke aktiviteter, der er i løbet af sæsonen 2024.
Hjælp os til at få flere deltagere. Spred budskabet om sjove matcher og godt sammenhold. Husk at man også kan stille op som mixed par og ikke behøver at være ægtepar eller samboende, blot mand/kvinde.
Alle aktive medlemmer i MGK kan tilmelde sig årets løbende parturnering.
Vi starter året med en Åbningsturnering lørdag den 4. maj.
I år forsætter vi den nye turneringsform i den løbende turnering, så vi spiller et indledende gruppespil og derefter går man over til et slutspil, som er en Knockout turnering.

Gruppespil:
Der spilles der kun Greensome! og der spilles hulspil.! Så man nulstiller sine slag efter man har gjort den op jf. turneringsreglerne 2024

Turneringsregler
Der spilles i 2 grupper delt op efter HCP. Først spilles der gruppespil hvor de 2 bedste placeret i hver gruppe går videre til slutspillet. Er der lighed imellem flere par, når alle de indledekampe er spillet, er det først, indbydes kampe, dernæst Up’s and Down’s (antal vunden huller), er det også lige, så laveste HCP (HCP opgøres når åbningsturnering afholdes). Vinder: Der spilles maksimalt 18 huller. Vinder af matchen er det par, som vinder flest huller. Vinderparret får 2 kamppoint. Hvis matchen ender uafgjort, gives 1 kamppoint til hvert par.

Slutspil:
I slutspillet spilles der knockoutturnering, således at vinder af gruppe-1 møder nr. 2 i gruppe 2, og vinder i gruppe 3 møder nr. 2 i gruppe 4 osv. Se turneringsplan. Vinder: Der spilles til der findes en vinder, så er kampen lige på hul 18, forsætter man på hul-1 og bliver ved til man har fundet en vinder.
Turneringen slutter den 25. september 2024.

Afslutningsturneringen er den lørdag den 28. september 2024.
Man kan selv vælge om man vil deltage i alle 3 turneringen eller bare nogle af dem.
Tilmelding til alle 3 turneringer skal ske via Golfbox.

Deltagende par:
Mixed par - skal bestå af en dame og en herre (Behøver ikke være et ægtepar eller et samboende par)

Løbende turnering:
Alle kampe spilles som hulspil og der spilles Greensome bruges kun til at afgøre om man vinder, deler eller taber et hul. Se turnerings regler.

Prisen for den løbende turnering er: 250 kr. / pr. par.
Tilmelding og betaling
Sker via Golfbox.
Betaling for deltagelse er 250,- kr. pr par.
Tilmelding og betaling skal ske senest den 1. maj 2024.

Mvh - Bestyrelsen for Parturneringen
Kirsten Hansen, Willy Hansen, Kirsten Lyngsdal og Jan Lyngsdal
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.