Log på

Er man fyldt 60 år inden 2021 er omme, eller fylder man 60 år i 2022, har man mulighed for at melde sig ind i Seniorklubben.

Kontingent er uændret som det har været i flere år 100 kr.

Indtil 18. april tilmelder man sig via golfbox på Klubturneringer.

Efter 18. april betaler man kontingent til Nordea reg.nr 2230 kontonummer 4399383868. Husk navn og medlemsnummer. Det er desuden vigtigt at I sender en indbetalingsoplysning til formanden Ruth Søndergaard – husk at opgive navn og medlemsnummer. 

I 2022 har vi 7 spiseturneringer, I kan se datoerne i noten om turneringer. De er alle med baglæns gunstart og der er spisning bagefter med præmieuddeling for dagens turnering, hvor der er præmier til 1., 2. og 3. pladsen (og sikkert også nogle klappræmier).

Mellem spiseturneringerne spiller vi hver torsdag efter eget valg med andre medlemmer af klubben, se nærmere nedenfor. Ved præmieuddelingen efter spiseturneringerne uddeles også præmier for perioden siden sidste spiseturnering. For den periode er der 1. og 2. præmie i hhv herre og damerækken (der skal have været spiller mindst 2 gange, ellers går den videre til næste periode), MEN: man kan kun få præmie 1 gang i løbet af sæsonen for at have været 1. eller 2. i perioderne. DVS hvis man har fået præmie går den videre til den næste på præmielisten.

Ved afslutningsturneringen er der desuden en præmie i herrerækken og en i damerækken til det samlede bedste resultat for HELE sæsonen (heri ikke medregnet spiseturneringerne). Så det gælder om at være flittig deltager.

Det sociale samvær er i højsædet i seniorklubben, hvilket også flere af turneringerne bidrager til.

Vi spiller hver torsdag mellem spiseturneringerne i tidsrummet 9-11. 14 dage før den aktuelle torsdag (dog ikke helligdage) har vi 8 dage fremefter hvor vi har fortrinsret til at skrive os på, så det gælder om hurtigst muligt at sætte sig på en tid så vi spiller så samlet som muligt. Vi opfordrer jer kraftigt til at spille i 3-bolde, det giver et bedre flow i spillet, men hvis I af forskellige grunde vil eller skal spille 4-bolde, skal det helst ikke være i starten. Efter spillet mødes vi som regel til fællesspisning.

Der vil også blive forsøgt ar lave forårstur til de sydlige himmelstrøg og/eller en 3-dages efterårstur til en destination i Sverige/Danmark, det kan blive begge dele eller kun den ene, men vi vil bestræbe os på at lave en tur. Bestyrelsen modtager gerne gode ideer til hvor de kan gå hen.

 

Mølleåens Golf Klub
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,

3540 Lynge
Tlf.: 48188631
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pro-shoppen
Patrick O´Neill
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188636
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Restaurant Mølleåen
Mads og Torben Johannesen
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188605
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.l
Gå til toppen