Mål A
Vedligeholdelse, renovering opgradering af bygninger.
Plan
- Renovering af tag over restauranten.
- Omklædningsrum gøres færdig.
- Restauranten.
- Tilslutninger og afløb til og fra div. installationer.
Værdier
- Vi ønsker, at vores gæster og medlemmerne skal føle sig godt tilpas, når de
- anvender vores omklædning, bad og toiletter,
- bruger vores restaurant og gårdhaven.
- Vi ønsker at holde bygningerne i en sådan stand, at de ikke mister deres brugsværdi.
Gennemførelse
- Finde de midler, der skal til, for at afslutte den igangsatte renovering af omklædnings-faciliteterne. De skal fremstå som totalrenoverede og dermed give brugerne et positivt helhedsindtryk.
- Finde midler til vedligehold og højnelse af kvaliteten af nuværende bygninger – ude såvel som inde.
- Sætte arbejde i gang med skiltning i og omkring klubhuset.
Mål B
Indretning, ombygning, tilbygninger og nybygninger.
Plan
- Bedre udnyttelse af eksisterende lokaler.
- Restauranten.
- Bagrum.
- Indretning af fællesrummet ved proshop og sekretariatet.
- Vi fastholder visionen om en ombygning af restauranten med henblik på at skaffe mere plads i lokalerne, der gør dem mere fleksible end de nuværende.
Værdier
Vi ønsker at præsentere os som en udadvendt og venlig og golfklub, når vi modtager vores medlemmer og gæster i rummet mellem proshop og sekretariat.
Gennemførelse
- Kvaliteten skal generelt forhøjes.
- Fællesrummet mellem proshop og sekretariat skal revurderes og gøres mere indbydende. Der er megen plads, der ikke nyttiggøres i dagligdagen.
- Bagrumskapaciteten skal være tilpasset medlemsbehovet.
- Overveje et ønske om, at rygerummet nedlægges og gøres til en integreret del af restauranten.